(Live) Geluidsopnames door STH Records

STH Records is gespecialiseerd in (live) geluidsopnames op locaties in binnen- en buitenland. Variërend van piano en orgel tot koor en orkest. En of dat nu in een kleine kerk of een klankrijke kathedraal is, zelfs in de moeilijkste akoestische ruimtes zien wij de uitdaging om een uitgebalanceerde opname te maken. Onze ingrediënten? Professie en techniek. In die volgorde.

Professie en passie

Want naast de basisvoorwaarde van de beste opnameapparatuur speelt professie in het werk van STH Records een grote rol. Door jarenlange ervaring en het samenwerken met musici en geluidstechnici is het maken van geluidsopnames voor ons méér dan een dienst geworden. Wij zien ons werk als vakmanschap. Als een ambacht waarin we vanuit onze eigen muzikale achtergrond inhoudelijk feedback kunnen geven op de uitvoering en interpretatie van muziek. Wat er dan ontstaat? Muziek met inhoud. Daar kunt u van op aan.

Opnametechniek en -apparatuur

Voor het opnemen gebruiken wij hoogstaande apparatuur. In de vorm van een speciaal ingerichte opnamewagen, het gebruik van een moderne digitale meersporen opnametechniek en professionele microfoons van kwaliteitsmerken als DPA, Schoeps, AKG en Neumann. Voor elke setting een passende opstelling, dat is de basis. 

Copyright © 2024 - Design en realisatie  Nifterik Multimedia Nifterik Multimedia