Artiesten - Naomi Tamura

Naomi Tamura

Tijdens haar opleiding in Tokyo vestigde Naomi Tamura de aandacht op zich door haar fascinatie voor de Europese muziekcultuur. Zij ontmoette Willem Brons, docent piano aan het Amsterdamse Conservatorium en uitvoerend musicus, die haar in 1994 overhaalde naar Nederland te komen. Zij voltooide in Amsterdam haar conservatoriumopleiding.

Zij treedt geregeld op als solist en vertolkt met voorliefde op uiterst subtiele wijze de romantische componisten. Zij heeft een formidabel talent dat zich duidelijk steeds verder ontwikkelt en speelt met een zelden in Nederland gehoorde gevoeligheid en inlevingsvermogen.

Zij vormt gelegenheidsduo’s met operazangeres Dana Ilia, met jazzsaxofonist Delbert Bernabela en met fluitiste Machiko Takahashi.

Daarnaast geeft zij in haar bloeiende lespraktijk pianoles aan veelbelovende leerlingen die zij al dan niet opleidt voor het conservatorium.

Website: www.naomitamura.eu

Producten van deze artiest

Jazz meets Classic

Jazz meets Classic

Delbert Bernabela en Naomi Tamura brengen met hun saxofoon en piano twee werelden bij elkaar: Jazz en Klassiek | Delbert Bernabela - saxofoon | Naomi Tamura - piano.

€ 6,95
13 stemmen
Copyright © 2024 - Design en realisatie  Nifterik Multimedia Nifterik Multimedia