Presentatie nieuwe dubbel-CD Arjen Leistra

28 oktober 2017, 15:00

Graag nodig ik u uit voor het concert op zaterdag 28 oktober 2017 in de Grote of St.Janskerk te Schiedam ter gelegenheid van de verschijning van mijn nieuwe dubbel-cd!
Het is een document van de twee grote stadsorgels in Schiedam: het monumentale Flentrop-orgel van de Grote of St.Janskerk en het pas gerestaureerde romantische Maarschalkerweerd-orgel van de Havenkerk.

Op beide instrumenten is muziek vastgelegd die ik gedurende het afgelopen jaren tijdens orgelconcerten ten gehore heb gebracht. Orgelmuziek die enerzijds is toegespitst op het specifieke klankkarakter van de verschillende orgels, en anderzijds mij na aan het hart ligt. De CD’s bevatten geen concertopnamen. Alle muziek is in de rust van een lege kerk en een stille omgeving opgenomen. Met deze CD heb ik een moment vastgelegd in mijn ontwikkeling als musicus. Ik ben blij te kunnen zeggen dat ik tevreden ben met het resultaat !

De dubbel-cd is na het presentatieconcert voor iedereen verkrijgbaar voor € 20,-. Wilt u verzekerd zijn van één of meerdere exemplaren, dan kunt u die reserveren door een e-mail te sturen naar arjenleistra@gmail.com of via de cd-pagina op website www.arjenleistra.nl.

Het concert begint om 15.00 uur en is vrij toegankelijk. Na afloop is een gezellig samenzijn onder het genot van een glas wijn of fris, waarvoor u ook van harte bent uitgenodigd.

overzicht
Copyright © 2017 - Design en realisatie  Nifterik Multimedia Nifterik Multimedia