CD 'Vlucht uit Kamp Vught' vanaf heden leverbaar!

23 juni 2015

STH Records presenteert haar nieuwste luister-CD met de titel 'Vlucht uit Kamp Vught'.  Op deze luister-CD is een verhaal van Petra van den Bergh te beluisteren, wat geschikt is voor kinderen vanaf 9 jaar.

In dit verhaal staat de vriendschap van Hanna en Marieke met de joodse tweeling Levi en Nathan centraal ten tijde van de Tweede Wereldoorlog. Is het nog veilig voor Levi en Nathan? Waarom moet Marieke steeds briefjes van haar vader aan de meester geven? Is de nieuwe baan van Hanna’s vader wel zuivere koffie? Vlakbij Vught wordt een groot gevangenkamp gebouwd. Wat zich achter het prikkeldraad afspeelt, weet niemand. Of toch wel? Als op 27 oktober 1944 Vught bevrijd wordt, vallen heel veel puzzelstukjes op hun plaats…!

Het is een spannende en afwisselende luister-CD geworden, mede gezien het feit dat het verhaal wordt ingesproken door diverse kinderen en volwassenen. Kortom, een absolute aanrader voor ieder gezin! Klik hier om fragmenten te beluisteren en de CD te bestellen of te downloaden!

CD 'Vlucht uit Kamp Vught' vanaf heden leverbaar!
Copyright © 2024 - Design en realisatie  Nifterik Multimedia Nifterik Multimedia